Vårt erbjudande

På Passal är vi specialister på personlig assistans. Under många år har vi samlat erfarenheter och kunskaper som utvecklat vår tjänst för att möta våra kunders individuella behov.

Vi arbetar nära våra kunder och assistenter för att ge de bästa möjliga förutsättningarna för att tillsammans skapa en kvalitativ assistans.

Alla rollerna, så som kundens huvudroll, assistenternas yrkesroll och Passals roll som assistansanordnare, är viktiga och vi arbetar för att resursfylla och tydliggöra dessa roller. Tillsammans blir vi starka.

Våra kunder och medarbetares utveckling är vår belöning. Passal är det självklara valet då kvaliteten och den personliga utvecklingen är det viktigaste.

Hur arbetar vi?
Runt varje kund finns en assistanskoordinator som har ett helhetsansvar för kundens assistans. Både kunden och kundens assistenter vet alltid vem de ska vända sig till för att få med frågor och funderingar.

Assistanskoordinatorerna jobbar proaktivt för att förebygga eventuella problem samt jobbar för att hitta nya individuella lösningar.

Våra assistanskoordinatorer har en gedigen erfarenhet av personlig assistans samt har en relevant utbildningsbakgrund.

Assistanskoordinatorerna håller regelbundna personalmöten med assistenterna samt kundmöten med kunderna.

 

Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder och assistenter, vilket gör det möjligt för oss att möta våra kunders individuella behov.

Även geografiskt är vi nära våra kunder med våra kontor.